Boxing

Οδηγός στοιχήματος Μποξ

Το άθλημα της πυγμαχίας από παλιά είναι συνδεδεμένο με το στοίχημα και ακόμη και στις μέρες μας αποτελεί ένα βασικό άθλημα δραστηριοποίησης των bookmakers.

Είτε είστε απλά fan ή απλά σας αρέσει η αδρεναλίνη, ο "οδηγός" μας θα σας δώσει μια χρήσιμη επισκόπηση των βασικών στοιχείων του στοιχήματος στην πυγμαχία. Είστε έτοιμοι;

ΑΝΑΛΥΣΗ

Η επιτυχία ενός στοιχήματος πυγμαχίας, όπως συμβαίνει και σε κάθε άθλημα, βασίζεται σε εσάς που συλλέγετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τους εμπλεκόμενους στον αγώνα. Παρόλο που δεν υπάρχει "σίγουρο" στοίχημα, σίγουρα μπορείτε να κάνετε μια προσεκτική έρευνα και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

Λοιπόν, τι να προσέξουμε; Πρώτον, πρέπει να λάβετε υπόψη τον τρόπο με τον οποίο ο αθλητής που θα στοιχηματίσετε αντέδρασε σε προηγούμενους αγώνες σε αυτό το επίπεδο και πώς αντιδρά κάτω από υψηλή πίεση. Εάν πρόκειται για αγώνα με χρηματικό έπαθλο και ο αθλητής σας δείχνει καλά προπονημένος και χωρίς τραυματισμούς, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε αυτόν με κάπως μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να προσέξουμε είναι αυτό που συμβαίνει με έναν μπόξερ κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πριν τον αγώνα. Για παράδειγμα, έχει αλλάξει το προπονητικό του τιμ; Τον βλέπουμε σε κάποια φωτογραφία έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στις 3 π.μ.; Οτιδήποτε μας δίνει ενδείξεις για τη φυσική κατάσταση που βρίσκεται ο αθλητής πριν τον αγώνα αξίζει να το ερευνήσουμε και να το λάβουμε υπόψη μας. Φυσικά, είναι εξαιρετικά απίθανο να δούμε έναν αθλητή που διεκδικεί το τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή να πίνει μπύρες την παραμονή ενός αγώνα!

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, όταν πρόκειται να αναλύσετε τους μαχητές είναι να μην πέσετε στην παγίδα των media παραμονές του αγώναΘα ακούσετε πάρα πολλά πράγματα που τα περισσότερα θα είναι μάλλον εικασίες παρά πραγματικότητα.

Οπότε θα πρέπει και εδώ να κάνετε μια πιο ενδελεχή έρευνα και να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να προσπαθείτε να βρείτε αξιόπιστες και αμερόληπτες πηγές ειδήσεων, όπως το ESPN ή το Bad Left Hook.

Καλύτερα στοιχήματα στο Μποξ

Η φύση της ίδιας της πυγμαχίας σαν άθλημα μας περιορίζει αναφορικά με το στοίχημα, σε σύγκριση με άλλα αθλήματα όπως π.χ. το ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν έξι διαφορετικοί τύποι στοιχημάτων που προσφέρονται πιο συχνά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα:

  1. Bout betting:: Στοιχηματίζετε στον νικητή της αναμέτρησης. Μπορείτε να ποντάρετε σε όποιον αντίπαλο επιθυμείτε και βέβαια υπάρχει πάντα και η επιλογή της ισοπαλίας. Ωστόσο, η ισοπαλία θα έχει πολύ μεγάλες αποδόσεις, καθώς οι ισοπαλίες δεν είναι μια συχνή έκβαση αποτελέσματος στην πυγμαχία.
  2. Round betting:Αυτό το στοίχημα σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιος θα κερδίσει και σε ποιο γύρο θα νικήσει. Αυτή μπορεί να σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν οι αποδόσεις για το φαβορί είναι εξαιρετικά χαμηλές.
  3. Round group betting:Παρόμοιο με τo προηγούμενο στοίχημα, αυτό εδώ όμως προσφέρει μια μεγαλύτερη ευελιξία αναφορικά με τον νικητήριο γύρο, αφού στοιχηματίζεις σε περισσότερους γύρους. Προτιμάται συχνά από αρκετούς παίκτες επειδή η ακριβής επιλογή του ενός γύρου είναι ένα πραγματικά δύσκολο στοίχημα.
  4. Method of victory:Μια αγορά με μεγάλο εύρος, που επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν πώς θα συμβεί το αποτέλεσμα. Οι επιλογές είναι ανάμεσα σε: νοκ-άουτ, τεχνικό νοκ-άουτ ή ντισκαλιφιέ.
  5. Fight to go the distance:Ένα απλό ναι ή όχι στο στοίχημα αν ο αγώνας θα διαρκέσει και τους 12 γύρους. Καλό είναι να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τους αθλητές, προτού ασχοληθείτε με αυτό το στοίχημα.
  6. Over/under rounds:Αυτό το στοίχημα σας επιτρέπει να προβλέψετε αν ο αγώνας θα διαρκέσει περισσότερο ή λιγότερο από έναν συγκεκριμένο αριθμό γύρων. Για παράδειγμα, εάν στοιχηματίζατε σε γύρους άνω των 8,5, θα χάνατε εάν σταμάτησε στον 8ο ή και πιο πριν, αλλά θα κερδίζατε εάν διαρκούσε μέχρι τον 9ο ή και πιο μετά.

Αφού εξετάσετε τους τύπους αυτών των στοιχημάτων, βεβαιωθείτε ότι στοιχηματίζετε σε έναν αγώνα ή σε κάποιον μαχητή που πραγματικά σας ενδιαφέρει. Έτσι, μπορεί να έχετε ήδη συγκεντρώσει κάποια στοιχεία, αλλά και να συνεχίσετε την έρευνά σας.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. | Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. | Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. | Γραμμή στήριξης: 1114

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03